Metallica kontsert toob politsei teedele

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv
Politsei. Foto on illustreeriv Foto: Postimees/Scanpix

Eeloleval nädalavahetusel on ansambli Metallica kontserdid nii Riias kui Tallinnas ning Lääne prefektuuri politseiametnikud on kontserdikülastajate liiklusturvalisuse huvides Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel pööramas seetõttu suuremat tähelepanu liiklusjärelevalvele.


Lääne prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juht Sander Peremees ütles, et seoses Metallica kontsertidega suurendab politsei liiklusjärelevalvet Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel, sest see on kindlasti üks põhilisi sihtpunkti jõudmiseks kasutatavaid teid.



Peremees lisas, et tippesinejate kontsertide ajal suureneb liiklussagedus ja seoses sellega võib suureneda liiklusõnnetuste oht.



Peremehe sõnutsi on meie liikluspilt muutunud küll paremaks, kuid üritusele hilinejad võivad kihutamisega tekitada ohuolukordi. Politsei soovib, et kõik liiklejad jõuaksid turvaliselt sihtkohta.



Politsei- ja piirivalveamet tuletab kõigile meelde, et seoses Tallinnas toimuva NATO välisministrite mitteametliku kohtumisega kehtestatakse Eestis ajutine piirikontroll alates 17. aprillist kuni 23. aprillini.



Lääne prefektuuri haldusalal on ühepoolne piirikontroll kolmes piiripunktis: Iklas, Vana-Iklas ning Jäärjas.



Ühepoolse piirikontrolli taastamine tähendab seda, et piiriületus ajavahemikul 17. aprillil kella 21st kuni 23. aprillil kella 21ni saab Lääne prefektuuri haldusalal (Eesti-Läti piiril) toimuda vaid nimetatud piiripunktide kaudu, riigipiiri valvamise taaskehtestamise ajal ei ole lubatud piiripunktidevahelisel alal riigipiiri ületamine.



Sellega seoses palub ühendamet kõigil, kes sellel ajavahemikul plaanivad ületada Eesti Vabariigi riigipiiri, kontrollida senisest tähelepanelikumalt, et kaasas oleks kehtiv reisidokument (ID-kaart või pass). „Juhiluba ei ole reisidokument,“ tuletas politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri pressiesindaja reisijatele meelde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles