Krossisõitja Hendrik Talvikut ootavad ees uued väljakutsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Hendrik Talviku Reiu kestuskrossi finišisse jõudis, sai kaheaastane väikevend Marvin proovida, mis tunne on võimsa tsikli juhtrauda oma käes hoida.
Kui Hendrik Talviku Reiu kestuskrossi finišisse jõudis, sai kaheaastane väikevend Marvin proovida, mis tunne on võimsa tsikli juhtrauda oma käes hoida. Foto: Tõnis Kukk

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppiv 16aastane motosportlane Hendrik Talviku tahab peagi algaval hooajal ennast proovile panna nii Saksamaa krossisarjas kui kodustel võidukihutamistel.

“Eelmine hooaeg algas mul edukalt, olin MX2 klassi juunioride motokrossi Eesti meistrivõistlustel kahe etapi järel teisel kohal, kuid pärast kukkumist Tihemetsas polnud enam õiget minekut,” kõneles 2012. aastal 85 ccm klassis Eesti noortemeistriks tulnud võidusõitja Pärnu Postimehele. “Hooaja lõpus kippus motivatsioon kaduma, kuid nüüd on mul uus purakas sees.”

Kui palju olete sel aastal võidu sõitnud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles