Eesti neljapaat oli jälle maailma viies

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kuslap (vasakul) ja Sten-Erik Anderson (paremalt teine) on varasemalt saanud Allar Raja (vasakult teine) ja Kaspar Taimsoo (paremal) kõrval võimaluse end neljapaadis proovile panna. Kas üks neist või mõlemad saavad seda mai lõpus EMil taas?
Kaur Kuslap (vasakul) ja Sten-Erik Anderson (paremalt teine) on varasemalt saanud Allar Raja (vasakult teine) ja Kaspar Taimsoo (paremal) kõrval võimaluse end neljapaadis proovile panna. Kas üks neist või mõlemad saavad seda mai lõpus EMil taas? Foto: Fred Killing

Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap said sõudmise maailmameistrivõistlustel Amsterdamis nagu mullu Lõuna-Koreaski viienda koha.

Vahetult neljapaatide tänavuste finaalsõitude eel otsustas MM-võistluste žürii poolfinaalides väljateenitud radu või vesi ilmastikust tingitult ümber tõsta. Eesti mehed pidanuks startima 1. veel, aga tõsteti 5. stardisilla juurde. Medalid võitsid küll tugevamad, aga väärib märkimist, et UKR, GBR ja GER sõudsid 2., 1. ja 3. veel, CHN, EST ja SUI 4.–6. veel.

“Bosbaani kanalil on teatud taganttuulenurga puhul sada stardijärgset meetrit vesi plekk, siis aga tuules ja laines rajad ebavõrdsed. Ilmaprobleem ja radade liigutamine oli ette karta, räägiti isegi eraldistartide võimalikkusest,” kinnitas Eesti sõudekoondise peatreener Jaan Tults.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles