Superkrossi karikasari jätkub Piiroja rajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja üheksandal etapil võisteldakse pühapäeval Põltsamaa külje all Piiroja rajal klubi Sten Oja Motorsport auhindadele.

Kokku on võistlusel kavas seitsme masinaklassi stardid. Seniste etappide järel on noorteklassis liider Kristofer Lupp, talle järgnevad Ott-Joosep Lusik ja Armin-Marlon Mängel.

2WD-klassis juhivad edetabelit Tõnu Peek, Vahur Kupper ja Simo Lind ning Classic RWD klassis on kolm kiiremat Margo Soomets, Kauri Metsaots ja Marko Sau. Vabaklassis on suveräänne liider Kairo Kallas (pildil), teist positsiooni hoiab Kristo Krinpus ja kolmandal kohal asub Enar-Klaus Kunman. Nelikveoliste masinate klassis on Helmet Palm senistel etappidel vaid võidurõõmu maitsenud, talle järgnevad Ameriico Jöffert ja Aivo Mängel. Rahvakrossi nõuetele vastavate autodega kihutajatest on seni edukaim Ivo Uutar, teisel positsioonil asub kahes klassis võistlev Kristofer Lupp ja kolmandal Alar Talivee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles