ValiceCar jäi poodiumilt esimesena välja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ValiceCari meeskond sai Eesti ja Šveitsi paremate meeskondade turniiril neljanda koha. Foto on tehtud eesti meistrivõistluste etapilt Pärnu rannas.
Pärnu ValiceCari meeskond sai Eesti ja Šveitsi paremate meeskondade turniiril neljanda koha. Foto on tehtud eesti meistrivõistluste etapilt Pärnu rannas. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti ja Šveitsi klubide karikavõistlustel rannajalgpallis sai Pärnu ValiceCari meeskond neljanda koha.

Pärnu meeskond kohtus kolmanda koha mängus Šveitsi meistri Baseli BSC Scorpionsiga, kes oli pärnakatest parem skooriga 5:7

Eesti meistrivõistlustel teise koha saanud Pärnu meeskond pidi samalt meeskonnalt vastu võtma 1:5 kaotuse ka kohamängudele eelnenud võistlusfaasis.

Šveitsi teisest meeskonnast Winti Panthersist käis pärnakate jaks üle 9:4. Šveitsi liiga kolmanda koha meeskonda Thuni Team Da Costat võideti 6:0.

Eesti ja Šveitsi klubide karikavõistluste esikohamängus alistas Unibet/Nõmme Kalju  Augur/Betooni 5:1.

5.-6. koha mängus oli Thuni meekond 6:4 parem Winty Panthersist.

Kolm parimat Eesti ja Šveitsi rannajalgpallimeeskonda selgitasid kahe riigi klubide karikavõitja Pärnumaal Reiu puhkekeskuse liivaväljakul.

Šveitsi rannajalgpall on ennast koondise tasemel mänginud maailma tippu, kui eelmise aasta lõpul toimunud FIFA maailmameistrivõistluste finaalturniiril saavutati Brasiilia järel hõbemedalid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles