Omavalitsuste ühise lasteaia idee võtab jumet

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Posti 8a kunagise lasteaiahoone renoveerimisega mitme omavalitsuse ühiseks lastehoiuks on Pärnu linn valmis alustama juba järgmisel aastal.
Väike-Posti 8a kunagise lasteaiahoone renoveerimisega mitme omavalitsuse ühiseks lastehoiuks on Pärnu linn valmis alustama juba järgmisel aastal. Foto: Ants Liigus

Kuus Pärnumaa omavalitsust peavad jõudma otsusele, kuidas tarvitada aastatel 2015–2020 linnalise meetme raha lasteaiakohtade ja kergliiklusteede rajamiseks.

Pärnu linnapiirkonnal ehk Pärnul, Sindil, Saugal, Paikusel, Audrul ja Tahkurannal on võimalik taotleda Euroopa Liidust toetust kokku 13,9 miljoni eurot, mis katab 85 protsenti meetme raames plaanitavatest abikõlblikest investeeringutest.

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi sõnutsi on Pärnu linnapiirkonna omavalitsusjuhid pannud üldjoontes paika, et Raja tänavale tuleks ehitada 160–220 kohaga lasteaed ja Väike-Posti tänavale 64 kohaga lastehoid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles