Postipunkt veeretab mured kohalikele kaela

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori alevikus sulges Eesti Post vallamajaga sama katuse all töötanud postkontori ja lähendas kohalikele postiteenust postipunkti avamisega tsaariajal ehitatud Tori valla arestimajas, kus asub eraettevõte “Äri-Ecclesia”.
Tori alevikus sulges Eesti Post vallamajaga sama katuse all töötanud postkontori ja lähendas kohalikele postiteenust postipunkti avamisega tsaariajal ehitatud Tori valla arestimajas, kus asub eraettevõte “Äri-Ecclesia”. Foto: Ants Liigus

Tori vallamaja tsaariaegses arestikambris on aleviku postkontori sulgemise järel postipunkt, riigiettevõte Eesti Post põhjendab ümberkorraldust teenuse parema kättesaadavusega, kohalikud väidavad vastupidist.

Ligemale 2400 elanikuga valda juhtiv Tori vallavanem Kaie Toobal on nördinud selle üle, kuidas teave postkontori sulgemise kohta temani jõudis.

“Eesti Post teatas vallavalitsusele, et kui soovime, on meil võimalus hakata pakkuma postiteenust. Tori vald vastas, et meie ei soovi postiteenust osutama hakata ja soovime, et Eesti Post teeks seda edasi ja postkontor, mis meie majas on, säiliks,” räägib Toobal. “Sellele kirjale saime vastuse, et nad otsivad siis muid võimalusi, ja seejärel andis lillepood teada, et postipunkt tuleb sinna.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles