Ülikooli meeskoor kutsus Pärnu laulupoisid ühiskontserdile

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Tallinna tehnikaülikooli akadeemiline meeskoor tuleb homme Pärnu kontserdimajja oma 70 aasta juubeli kontserti andma ja kutsus sellel kaasa tegema Pärnu kunstide maja poistekoori. Solistina astub üles üks rahvusooper Estonia esibaritonidest Rene Soom.

Pärnu kunstide maja poistekoori üks dirigente Marika Pärk lausus, et täiseas meestele soojendusbändiks sattusid kohalikud laulupoisid läbi juhuse. Nimelt mängis tehnikaülikooli akadeemilise meeskoori teine dirigent Siim Selis mullu kevadel Pärnu kontserdimajas orkestriaugus klahvpille sellal, kui kunstide maja poistekoori lauljad laval muusikali “Oliver” kontserdiversiooni ette kandsid, ja kuulis nende tublit laulu.

Meeskoori peadirigent Peeter Perens on aastaid tagasi olnud lühikest aega siinse kunstide maja poistekoori dirigentki. “Perens juhatas aastaid tagasi Pärnu muusikakooli orkestrit ja käisime toona isegi koori ja orkestriga Norras üleeuroopalisel muusikakoolide festivalil, kus kandsime ette katkendeid Claudio Monteverdi ooperist “Orpheus”,” meenutas Pärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles