Karjamaa tänaval hukkus põlengus inimene

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne päästekeskuse pressiesindaja sõnul sai esialgsetel andmetel tulekahju alguse leiliruumist. Veel ei ole teada, kas hoones oli töökorras suitsuandur.
Lääne päästekeskuse pressiesindaja sõnul sai esialgsetel andmetel tulekahju alguse leiliruumist. Veel ei ole teada, kas hoones oli töökorras suitsuandur. Foto: Mailiis Ollino

Häirekeskus sai reedel kell 20.49 teate, et Pärnus Karjamaa tänaval põleb kahekorruseline puumaja. Kiirabi viis sündmuskohalt haiglasse kaks inimest, neist üks hukkus.

“Põlengu tunnistaja teatas häirekeskusele, et paarismaja aknast paistab leek ja põlevas majas võib olla inimene,” avaldas Lääne päästekeskuse pressiesindaja kustutustööde ajal.

Nelja minutiga sündmuskohale saabunud Pärnu komando kaks päästemeeskonda sisenesid suitsusukeldumise varustuses kohe hoonesse ning alustasid inimese otsinguid ja kustutustöid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles