Klubides kipub vägivaldseks püüdluste kiuste

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ööklubis toimunud traagilise pussitamise taustal on asjakohane küsida, kuidas Pärnus linnavõim, politsei ja klubiomanikud öölokaalide turvalisusega tegelevad. Foto on illustreeriv.
Paide ööklubis toimunud traagilise pussitamise taustal on asjakohane küsida, kuidas Pärnus linnavõim, politsei ja klubiomanikud öölokaalide turvalisusega tegelevad. Foto on illustreeriv. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide ööklubis toimunud traagilise pussitamise taustal on asjakohane küsida, kuidas Pärnus linnavõim, politsei ja klubiomanikud öölokaalide turvalisusega tegelevad.

“Politsei jaoks on probleemsemad kohad need, mis müüvad alkoholi ja on avatud varaste hommikutundideni,” kirjeldas Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Üllar Kütt. “Ühe erandiga: Ülejõel on asutus, mis avatakse varahommikul ja kus kogu öö purjutanud inimestele märjukest müüakse.”

Küti ütlust mööda vajatakse neis kohtades iga kuu tõsisema kakluse tõttu politsei abi. Kõikidest juhtumitest neile teateid ei tule, kuigi võiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles