Unistuste bänd sündis neljast telefonikõnest

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Usin (ülevalt), Rauno Pella, Marek Talts, Rosanna Lints ja Kristjan Kaasik moodustasid unistuste koosluse, mis astub üles vaid korra.
Siim Usin (ülevalt), Rauno Pella, Marek Talts, Rosanna Lints ja Kristjan Kaasik moodustasid unistuste koosluse, mis astub üles vaid korra. Foto: PP

Kui Pärnu linnavalitsus tegi bassimängijale ja pilliõpetajale Siim Usinale ettepaneku panna kohalikest muusikutest kokku bänd, pidi ta tegema vaid neli telefonikõnet, et sünniks unistuste koosseis.

“Kõik olid kohe nõus, kedagi veenma ei pidanud,” rääkis Usin, kes sai enda arvates kokku ideaalse koosluse. Muusikud Rosanna Lints, Rauno Pella, Kristjan Kaasik, Marek Talts ja Siim Usin on igas mõttes Eesti muusikamaailma tipus.

Pillimehed on aastaid olnud tuttavad, kuid üheskoos pole varem musitseeritud. Kaasik, Pella ja Usin lõpetasid Pärnu muusikakooli ning Talts oli nende õpetaja. Pesamuna Lintsi teab bassimees seetõttu, et lauljatari bänd Würffel tegutseb temaga samas agentuuris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles