Pärnakad sõidavad muskleid näitama

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agne Kiviselg, Kuido Jõgisalu ja Gea Taalvelt on kohalikel võistlustel poodiumil olnud kordi, nüüd avaneb pärnakail võimalus võrrelda end Hispaanias toimuval tiitlivõistlusel Euroopa parimatega.
Agne Kiviselg, Kuido Jõgisalu ja Gea Taalvelt on kohalikel võistlustel poodiumil olnud kordi, nüüd avaneb pärnakail võimalus võrrelda end Hispaanias toimuval tiitlivõistlusel Euroopa parimatega. Foto: Tiim Go Fit, Tõnu Kruusimäe

Pärnu spordiklubi Spa&Sport saadab Eesti koondises sel nädalal Hispaanias Santa Susannas toimuvatele Euroopa fitnessi ja kulturismi meistrivõistlustele kolm sportlast, mis on klubi ajaloo parim saavutus.

Läinud nädalavahetusel olid Salme kultuurikeskuses Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis, mis kujunesid Spa&Spordile üliedukaks. Klubide arvestuses said pärnakad Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi järel koguni teise koha.

Kahe aastaga Eesti tippu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles