Välja sööma minnes maksab lapse sõna

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmsate laste festivali peakorraldaja Kati Ruubel oma peagi viieaastaseks saava poja Pärdiga. Peres on kasvamas veel teine poiss, kahene Luukas.
Rõõmsate laste festivali peakorraldaja Kati Ruubel oma peagi viieaastaseks saava poja Pärdiga. Peres on kasvamas veel teine poiss, kahene Luukas. Foto: Erakogu

Millises söögikohas ei hakka lastel toitu oodates igav ja kus ei pane taldrikusisu nina krimpsutama? Kas minna nooblisse à la carte restorani või hoopis rahvarohkesse mängunurgaga kohvikusse?

Kahe väikese poja ema, sel suvel Pärnus toimuva rõõmsate laste festivali peakorraldaja Kati Ruubel uuris peredelt, milliseid Pärnu söögikohti nad eelistavad ja mis teeb ühest kohvikust või restoranist lapsesõbraliku asutuse.

Facebookis sõpradele laiali saadetud küsitlus tõi loodetud 30 vastaja asemel 392 vastajat, kellest enamikul kasvab kodus kaks last. Ruubel jagas ankeedi tulemusi kohalike toitlustusettevõtetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles