Pärnakad ja nende kaherattalised kaasteelised

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Sartakovi saadab suvistel linnasõitudel kruiiser-tüüpi meeste jalgratas. Et tegemist on sõbra kokkupandud sõiduriistaga, ei tohiks täpipealt samasugust ratast kellelgi teisel olla.
Ergo Sartakovi saadab suvistel linnasõitudel kruiiser-tüüpi meeste jalgratas. Et tegemist on sõbra kokkupandud sõiduriistaga, ei tohiks täpipealt samasugust ratast kellelgi teisel olla. Foto: Mailiis Ollino

“Ma nii tahan, et ühel päeval seostuks Pärnu kõigil jalgrattasõiduga. Et kui ütled Pärnu, mõtled kohe rattaga liikumisele,” mõtiskleb pärnakast rattasõber Sirje Savvest.

Ehk olemegi sinna teel, sest rattasõit on lahutamatu osa Pärnu suvest.

Meie linnakeses on suvekuude ajal teine mõõde ja siinsed kergliiklejad võtavad sadulas kulgemist laisa mõnuga. Vaikselt veeredes näeb linna, välikohvikuist möödudes saab tuttavatele viibata ja eriti head tuttavat kohates pidada hingetõmbe- ja jutupausi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles