Pärnakad tõid Summer Cupilt kaks medalit

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbedane Pärnu SK Kalev, koosseisus Karl Sillaots, Mathias Villota, Aleksandr Šurõgin, Kevin Reimann, Artur Tolli, Joosep Põder, Markus Põder, Riko Mattias Pelisaar, Marten Lelov, Kris Talving.
Hõbedane Pärnu SK Kalev, koosseisus Karl Sillaots, Mathias Villota, Aleksandr Šurõgin, Kevin Reimann, Artur Tolli, Joosep Põder, Markus Põder, Riko Mattias Pelisaar, Marten Lelov, Kris Talving. Foto: Pärnu JK Kalev

Äsja lõppenud noorte jalgpallifestivalil Pärnu Summer Cup ei õnnestunud Pärnu meeskondadel võita ühtegi kuldmedalit, kõige lähemale platseerusid ihaldatud esikohale SK Kalevi 2005. aastal sündinud poisid.

Pärnu SK Kalevi esimene esindus alustas oma alagrupis veenva kolme võiduga kolmest, Ikaalisten Urheilijate meeskonna eakaaslasi võideti lausa 14:0. Veerandfinaalis ja poolfinaalis võeti napid üheväravalised võidud Nõmme Kalju ja Viimsi üle, kuid finaalis pidi Aleksei Galkini juhendatav Kalev tunnistama JK Tabasalu 0:1 paremust.

“Jääme turniiriga rahule. Konkurents oli väga kõva ja alates veerandfinaalidest olid kõik mängud tugevad,” kommenteeris Galkin. “Saime turniirilt hea kogemuse, isegi finaali oleks võinud võita. Oli sajaprotsendilisi võimalusi, tabasime posti ja latti. Poisid on ikkagi õnnelikud. Summer Cupi oodatakse igal aastal suure huviga ja oleme rahul, et sel aastal nii läks,” väljendas treener meeskonna rahulolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles