Noor ukrainlanna sai Pärnus topeltvõidu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastasia Zarytska.
Anastasia Zarytska. Foto: Eesti Tennise Liit

Pärnus rahvusvahelisel 10 000dollarilise auhinnafondiga tenniseturniiril Merko Estonian Open oli kõige edukam Anastasia Zarytska Ukrainast, kes võitis nii üksik- kui paarismängu.

18aastane Zarytska alistas naiste üksikmängu finaalis endast neli aastat vanema ja turniiril esimeseks paigutatud Ganna Poznikhirenko üle kahe ja poole tunni kestnud matšis 6:4, 6:3.

Zarytskale oli see esimene sellise tähtsusega turniirivõit.

Teise trofee Merko Estonian Openilt teenis Zaritska paarismängus, kus tema paariline oli Emily Arbuthnott Suurbritanniast. Võidu saavutasid nad Ekaterina Kazionova ja Deniza Marcinkevica üle tulemusega 6:4, 7:5.

Meeste finaalis alistas lätlane Mikelis Libietis Alberto Brizzi Itaaliast 7:6, 7:6.   

24aastane Mikelis Libietis on eestlastele tuttav, kolm aastat tagasi oli ta kahekordne Estonian Open võitja, kusjuures paarismängu võit tuli Markus Kerneriga. Möödunud aastal jõudis lätlane üksikmängus teise ringi, kus tuli vastu võtta kaotus Vladimir Ivanovilt. Sellel turniiril võttis ta revanši ja lülitas teises ringis konkurentsist välja Kenneth Raisma.

Meeste paarismängu finaalis võitsid Michal Dembek / Jan Zielinski Poolast väga tasavägises mängus Venemaa paari Vladimir Polyakov / Evgeny Tyurnev 7:5, 7:5.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles