Weekend Festival algas vihma ja viivitusega

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavaehituse tehniline praak põhjustas pooleteisetunnise viivituse, mistõttu tekkis segadus ja hiigelsuur järjekord festivaliala värava ees.
Lavaehituse tehniline praak põhjustas pooleteisetunnise viivituse, mistõttu tekkis segadus ja hiigelsuur järjekord festivaliala värava ees. Foto: Juss Saska / Postimees

Eile algas suurüritus Weekend Festival Baltic, mis toob kolmel päeval Pärnu randa maailma pop- ja tantsumuusika tipud. Üritus algas veidi kohmakalt, kuid sai pikapeale hoo sisse.

Juba varahommikul võis Weekendi peavärava juures näha uudishimulikke noori, enamik neist välismaalased. Nimelt väisavad festivali pidulised nii Soomest, Lätist, Leedust kui kaugemaltki. Tegemist on siiski Baltikumi suurima muusikapeoga ja tänu sellele on kuuldus üritusest kaugele jõudnud.

“Ilm on küll kohutav, ehk läheb paremaks,” lootis Leedu noormees Benas. “Siis tuleb end soojaks tantsida,” mõtiskles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles