Kunstisalong Kilingi näitab merd meie mõtetes

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstisalongis Kilingi avati eile merekultuuriaastale pühendatud näitus “Meri meie mõtetes”, kus saab näha nii noorte kui vanema põlvkonna kunstnike visioone mere ja inimese seostest. Foto on illustreeriv.
Kunstisalongis Kilingi avati eile merekultuuriaastale pühendatud näitus “Meri meie mõtetes”, kus saab näha nii noorte kui vanema põlvkonna kunstnike visioone mere ja inimese seostest. Foto on illustreeriv. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Kunstisalongis Kilingi avati eile merekultuuriaastale pühendatud näitus “Meri meie mõtetes”, kus saab näha nii noorte kui vanema põlvkonna kunstnike visioone mere ja inimese seostest.

Valdavalt on väljas Kilingi-Nõmme gümnaasiumi kunstiringi liikmete tööd, mis esindasid kooli maakondlikul kunsti- ja käsitöökonkursil “Meri ja inimene” ja valmisid õpetajate Kadri Karoni ja Saima Tõigasti juhendamisel.

Saarde valla keskuses Kilingi-Nõmmes avati kunstisalong Kilingi sel jüripäeval kolme kohaliku naise algatusel, kelle arvates oli linnas puudu kunsti tutvustav avalik koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles