Galerii: PJK alistas kindlalt põhikonkurendi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti naiste jalgpallimeistrivõistlustel alistas Pärnu jalgpalliklubi naiskond täna Rannastaadionil põhikonkurendi esikohale Tallinna FC Flora 4:0 ja on nüüd seitsmendast järjestikusest meistritiitlist vaid punkti kaugusel.

Pärnulannad domineerisid kohtumist algusest lõpuni ja külalistele erilist sõnaõigust ei jäetud.

Kohtumise skoor avati 14. minutil, kui pärnulannad mängisid kiirete söötudega värava ette löögile Laada Tereštšenkova, kes palli segamatult väravasse lükkas.

33. minutil teenis PJK karistuslöögi. Pall jõudis mängijate vahelt värava ees olnud Anete Pauluseni, kes selle vasakult terava nurga all väravasse tonksas.

2:0 esimene poolaeg lõppeski. Avapoolaja viimasel minutil põrkasid kaks Flora mängijat omavahel peadpidi nii õnnetult kokku, et üks neist vajas koguni meedikute abi.

Teisel poolajal jätkus pärnulannade domineerimine ja 56. minutil lõi Paulus oma teise värava, kui lükkas võrku nurgalöögist tulnud palli. 

Lõppskoori vormistas 90. minutil Margarita Matjuhhova. Matjuhhova sai paremalt äärelt Flora karistusalasse kena tsenderduse. Naine tõstis esmalt palli üle vastaste väravavahi värava põiklatti, kuid sai tagasipõrganud pallile ise jaole ja lõi peaga 4:0.

Kui hooaja lõpuni jääb veel kolm vooru, juhib PJK meistrivõistlusi täisedu 17 võidu ja 51 punktiga. Teine on Flora 42 punktiga. Oma ainsad kolm kaotust on Flora saanud tänavu kõik Pärnult.

Selleks, et tulla seitsmendat aastat järjest Eesti meistriks, peab PJK teenima järgmises voorus 21. septembril Rannastaadionil tabeli neljanda, Tallinna JK Kalevi vastu vähemalt viigipunkti.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles