Kallinevad teenused ajavad panka vahetama

Riina Martinson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danske Bank lõpetab kaks soodsat kliendiprogrammi ja pangateenuste kasutamine läheb senisest kallimaks.
Danske Bank lõpetab kaks soodsat kliendiprogrammi ja pangateenuste kasutamine läheb senisest kallimaks. Foto: Urmas Luik

Kui aastate eest meelitas toona Sampo nime kandnud pank soodsate tingimustega inimesi kliendiks, siis nüüdne Danske Bank on otsustanud äriklientidele keskenduda ja lõpetab eraisikute soodsad programmid. Ülejäänud pangad püüavad praegu agaralt uusi kundesid.

Paari nädala pärast Danskes toimuvad muudatused on klientide seas segadust tekitanud. Paljud on kibekiiresti hakanud uut kodupanka otsima ja raamatupidajad küsivad töötajailt konto kohta, kuhu järgmine palk kanda.

Tegelikult pole põhjust üleliia muretseda ega kiirustada – kellegi raha luku taha ei jää ja oma Danske kontol saab edaspidigi toimetada. Muutub see, et pank lõpetab kaks soodsat kliendiprogrammi ja pangateenuste kasutamine läheb senisest kallimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles