Pärnu-Jaagupis toimus sügisene spordipäev

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisenädala raames toimus pühapäeval Pärnu-Jaagupis traditsiooniline sügisene spordipäev.
Tervisenädala raames toimus pühapäeval Pärnu-Jaagupis traditsiooniline sügisene spordipäev. Foto: Erakogu

Tervisenädala raames toimus pühapäeval Pärnu-Jaagupis traditsiooniline sügisene spordipäev, millel toimusid nii laste- kui teatejooks.

Pärnu-Jaagupi spordikeskuse juhataja kohusetäitja Anne-Mai Tammeleht märkis, et lastejooksude neljas vanuserühmas oli stardis 78 kuni 13aastast noort.

"Aasta-aastalt on laste arv suurenenud ja selle üle on ainult suur rõõm, et lapsed leiavad juba varakult tee spordi juurde," ütles Tammeleht.

Keskpäeval startisid tervisekõndijad juhendajaga seitsmekilomeetrisele rajale ja pärast seda said huvilised osaleda spordikeskuses SK Sparta treeningutel.

Päeva naelaks kujunes 13. korda toimunud Pärnu-Jaagupi poolmaratoni teatejooks ehk ekiden, millele registreerus 12 võistkonda.

Ekideni joosti kuueliikmelistes tiimides etapiti: 2,5 km - 5 km - 2,5 km - 5 km - 2,5 km - 3,5 km.

Jooksu võitis pärnakate võistkond koosseisus Erik Naissaar, Martin Tarkpea, Jaanus Mäe, Franko Reinhold, Markus Joonas Palu ja Priit Talu 1:10.03ga. Rajarekord kuulub 2006. aasta üldvõitjale Rapla JK-le 1:07.54ga.

Kohal olid samuti Pärnu haigla südamekabineti õed, kes pakkusid võimalust kontrollida oma tervist.

Protokollidega saab tutvuda kodulehel www.pjsk.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles