Hõreasustatud Koonga vallas alustab tegutsemist naabrivalve

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koonga vallas sõlmiti leping  valla esimese naabrivalve sektor moodustamiseks. Pildil Naabrivalve tegevjuht Marek Väljari, Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri, naabrivalve piirkonnavanem Jaanus Välimäe ja vallavanem Mikk Pikkmets.
Koonga vallas sõlmiti leping valla esimese naabrivalve sektor moodustamiseks. Pildil Naabrivalve tegevjuht Marek Väljari, Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri, naabrivalve piirkonnavanem Jaanus Välimäe ja vallavanem Mikk Pikkmets. Foto: Erakogu

Hõreasustatud Koonga vallas otsustasid 11 majapidamist moodustada naabrivalve sektori, sellekohase lepingu kirjutasid pooled alla läinud nädala lõpus. Koonga sektori vanem on Jaanus Välimäe.

Naabrivalve sektori ametlikustamisel olid kohal MTÜ Eesti Naabrivalve tegevjuht Marek Väljari, Pärnu poltseijaoskonna juht Andres Sinimeri, Koonga vallavanem Mikk Pikkmets.

Koongas oli naabrivalve sektori moodustamise üks põhjusi külateedel kihutavad ja kogukonda häirivad sõidukid, nüüd on alla kirjuatud kolmepoolne leping politsei, maabrivalve ja valla vahel. Sellele tuginedes teatakse, kuidas tegutseda. Üleval on naabrivalve piirkonna tähisedki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles