Maaõpetajate silmad särasid

Silvia Paluoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa parimad haridustöötajad (vasakult) Mari Karon, Eha Kipri, Karin Mitt, Sirje Kaska, Ene Pärnsein, Erli Aasamets, Sirje Laur, Ulla Orgusaar, Viktor Koop, Gerli Lehemets ja Kristi Tamm eile maavalitsuse saalis tunnustamisürituse alguse eel.
Pärnumaa parimad haridustöötajad (vasakult) Mari Karon, Eha Kipri, Karin Mitt, Sirje Kaska, Ene Pärnsein, Erli Aasamets, Sirje Laur, Ulla Orgusaar, Viktor Koop, Gerli Lehemets ja Kristi Tamm eile maavalitsuse saalis tunnustamisürituse alguse eel. Foto: Mailiis Ollino

Õiglane, kannatlik, heatahtlik, rõõmus, järjekindel, huumorimeelne, austav – selliste sõnadega iseloomustasid eile maavalitsuse saali tunnustusüritusele palutud haridustöötajad head pedagoogi.

Vastuseid kuulas huviga Õpetajate Lehe peatoimetaja ja tänuvastuvõtu peakõneleja Heiki Raudla. Pidulikku meeleolu lisasid Jaan Söödi esitatud laulud, vallavanemad ja koolide direktorid, kes ütlesid oma tänusõnad ja ulatasid tänulilled.

“Teie loote tulevikku ja tulevik vaatab teile klassist vastu,” sõnas maavanem Kalev Kaljuste, kes koos Pärnumaa omavalitsuste liidu juhatuse esimehe Lauri Luuriga andis laureaatidele üle Pärnumaa vapikaru kujutise graveeringuga meene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles