Mudilaste peenral lõppesid sügistööd

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaedade lillepeenra koristamisel lõi kaasa Pärnu vabakooli kaheksas klass.
Lasteaedade lillepeenra koristamisel lõi kaasa Pärnu vabakooli kaheksas klass. Foto: Erakogu

Pärnu aiaklubi koristas koostöös Pärnu vabakooli kaheksanda klassiga Jaansoni äärest ära laste lillepeenra. Teenitud taskuraha kulub klassireisile, sest koolivaheajal ootab õpilasi Barcelona.

Pärnu aiaklubi esindaja Kati Niibo teatel rändasid suve läbi kasvanud ja õitsenud lilled Kuuse aiandi kompostiplatsile. "Katame peenra sügisel värske kompostiga, et kevadel oleks taimedel taas mõnus kasvada," seletas ta. 

Niibo avaldas rahulolu, et Pärnu linnavalitsus on lasteaedade lillepeenra algatust toetanud ja lasteaiad valmis igal kevadel rõõmuga seemneid mulda panema. "Vabakooli kaheksandikud ja nende klassijuhataja on terve suve hoidnud peenra umbrohuvaba," märkis ta. Linnarahvaski on peenart hoidnud.

Lasteaedade lillepeenar rajati Kesklinna silla kõrvale Jaansoni raja äärde kolmandat aastat, tänavu osalesid ettevõtmises Pärnu 13 munitsipaallasteaeda ja Titutriinu eralasteaed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles