Galerii: Pärnu Bay Golf Links tähistas esimest aastapäeva

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti uusim golfiväljak Pärnu Bay Golf Links tähistas läinud nädalavahetusel oma esimest aastapäeva ja sel puhul tuli kokku on golfareid üheksast golfiklubist.

Pärnu Bay Golf Linksi meediapartneri Monika Kuzmina teatel olid aastapäeva võistluse tulemused head. Meeste kategoorias HCP 0-18.4 edestas väljaku tegevjuht Marko Kaldoja hooldusmeeskonna pealikku Andrus Seppa punktiga, parima scratch`i (82 lööki) tegi väljaku arhitekt Lassi-Pekka Tilander.

Meeste võistlusklassis HCP 18.5-36 saavutas võidu Toomas Linamäe. Temale kuulus pikima put`i erivõistluse auhind 6,29 meetriga. Naistest võidutses Apawan Chinglek, kelle järgnes Anneli Kolk. Chinglekile kuulus eriauhind naiste kategoorias "lähim lipule" (12,43 meetrit) ja Kolgile pikima naiste drive`i auhind. Pikima meeste drive´i tegi Tõnu Tsernant ja lähima lipule Meelis Milder (3,25 meetrit).

Pidu jätkus klubihoones õhtusöögiga, millel tegi tantsumuuskat Maarja-Liis Ilus.

Majaperenaine Kaire Kongas ütles, et müügivõrgustik tuleb veel välja ehitada ja olla kannatlik, sest golfarid alles hakkavad väljakust teadlikuks saaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles