Õige hooldus päästab saapad veesurmast

Karin Klaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rademari kaupluse juhataja Kairi Ojamäe soovitab talveks Salomoni jalatseid, mis on soojad, veekindlad ja libisemiskindla tallaga.
Rademari kaupluse juhataja Kairi Ojamäe soovitab talveks Salomoni jalatseid, mis on soojad, veekindlad ja libisemiskindla tallaga. Foto: Urmas Luik

Sombust sügist, kui hommikul võib sadada lund ja õhtul lörtsi, on lihtsam taluda kuivade jalgadega. Kui pidevalt kummikuid kanda ei taha, tasub varuda head jalatsihooldusvahendid, et saapad Eesti kliimas vastu peaksid.

Kaupluse ABC King staažika klienditeenindaja Mare Remmeli sõnutsi on uute jalanõude puhul kõige tähtsam neid enne esimest kandmiskorda hooldusvahendiga töödelda. Igapäevasel kandmisel tuleks saapaid hooldada umbes kahe nädala järel.

“Niiske ilmaga sobivad nii kunst- kui täisnahksed jalatsid, kuid kõiki neid tuleb kindlasti enne töödelda,” toonitab Remmel ja soovitab saabastega koos kingapoest kohe hooldusvahend kaasa osta. “Hea, kui tald oleks paksem, et niiskus kohe pealismaterjalini ei ulatuks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles