Toris jäi naabri turvakaamera pildile kahtlane tegevus

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahjuks on mees salvestisel raskesti tuvastatav.
Kahjuks on mees salvestisel raskesti tuvastatav. Foto: Erakogu / Facebook

Neljapäeva hommikul sai politsei teate, et Tori vallas Oore teel oli varastatud majast tööriistu. Politsei andmeil leidis omanik varastatud esemed hiljem üles, kuid naabri turvakaamera pildile oli jäänud tõepoolest mees, kes üritas maja lukku lõhkuda.

"Oore külas ja ilmselt Tori kandis on jälle vargad liikvel,“ hoiatas sotsiaalmeedias kaaskodanikke Margus, kes postitas pildi kaamerale salvestatud kahtlasest kujust, kes katsus naabri ukse lukku lõhkuda. „Tuvastada on paraku keeruline,“ märkis Margus. Pimeduse tõttu jäi mees salvestisele väga ähmaselt. 

Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlusteenistuse vanem Lennart Pulk ütles, et politseile on Facebookis jagatud juhtumist teada antud. „Alustasime tabaluku lõhkumise ja võimaliku varguse asjaolude uurimiseks kriminaalmenetlust,“ lausus ta. „Praeguseks on selgunud, et omanik asjadest siiski ilma ei jäänud ja need leiti üles, kuid kahtlase tegelase eesmärk võis siiski olla vargus.“  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles