Naabrite tüliõun veeres linnapeani

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakas August Rapp avaldas ajakirjanikule, et ei mõista, kuidas ametnikud pole suutnud ebaseadusliku ehitise rajanud naabrit korrale kutsuda.
Pärnakas August Rapp avaldas ajakirjanikule, et ei mõista, kuidas ametnikud pole suutnud ebaseadusliku ehitise rajanud naabrit korrale kutsuda. Foto: Ardi Truija

Naaber oli sunnitud surnud üleaedse pärija ise välja selgitama, sest omanikuta kinnistule kerkisid tuleohtlikud ebaseaduslikud ehitised. Nende lammutamist ei saanud nõuda ükski ametnik, sest polnud teada, keda vastutusele võtta.

Kogenud mesinik ja Vana-Pärnu elanik August Rapp on alati oma naabritega läbi saanud. Tema üleaedsed olid üle 60 aasta abielus, kuni kustus nii naise kui mehe eluküünal.

2013. aastal kolisid sisse uued asukad, eelmiste elanike tütar ja tema abikaasa. Peagi ehitasid naabrid vastu Rapi aeda ebaseadusliku katusealuse. “Meie nõusolekut keegi ei küsinud,” ütles mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles