Kaks võrdset selgitavad karikavõitja

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobris alistas Selver Pärnus kodumeeskonna 3:2. Täna on pärnakail võimalus võtta revanš.
Oktoobris alistas Selver Pärnus kodumeeskonna 3:2. Täna on pärnakail võimalus võtta revanš. Foto: Ardi Truija

Täna õhtul Tallinna Audentese spordihallis toimuva Eesti võrkpalli karikavõistluste finaali eel jäi nii Tallinna Selveri kui karikat kaitsva Pärnu võrkpalliklubi peatreener tagasihoidlikuks ega nõustunud favoriidikoormat kummalegi pakkuma.

Mõlemale meeskonnale on viimased nädalad olnud keerulised. Pärnakad said kahes viimases Balti liiga mängus Leedus raske võidu sealsete meeskondade üle. Selver kaotas kindlalt liiga liidrile Tartu Bigbankile ja tunnistas eurosarjas Tšehhi meeskonna Karlovarsko CEZ üleolekut. Liigas on mõlemad saanud 11 võitu ja kaks kaotust. Teisel kohal pärnakad edestavad Selverit turniiritabelis vaid punktiga.

“Viimaste mängude valguses ei ole kummalgi suurt midagi uhkustada,” arutles Pärnu VK peatreener Avo Keel. “See on ühe mängu tiitel ja väga raske on öelda, kes on favoriit. Kõik sõltub sellest, kuidas sel päeval kellelgi mäng välja tuleb.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles