Maailmarändur jutustab oma seiklustest

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giiditöö kõrvalt tegutseb Ena Mets hüpnoterapeudina.
Giiditöö kõrvalt tegutseb Ena Mets hüpnoterapeudina. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Järgmisel neljapäeval, 9. veebruaril kell 17 tuleb Pärnu keskraamatukogu rippsaali lugusid jutustama giid, maailmarändur ja raamatuautor Ena Mets.

Mets võtab kaasa romaani "Naeratava kuu inimesed" ja toob selle sünniloo koos teiste rännuvestetega poolteise tunni jooksul huvilisteni. Pärnu jutuõhtu on osa autori kahe ja poole nädala pikkusest Eesti tuurist naeratava kuu inimeste ja muude lugude saatel.

Aastal 2015 täitus Metsa lapsepõlveunistus: ilmus tema esimene raamat tänu paljudele hoo- ja väeandjatele. Käsikiri sai kokku 2010 ja aines on ammutatud alates aastast 2005, mil autor sattus esimest korda elama maailma (Brasiiliasse), kus kõik nähtamatud olendid ja reaalsused – spiritism, candomblé, libahundid, rääkimata kristlikest uskumustest – eksisteerivad võrdselt sealse rahva äärmiselt materiaalse ja praktilise igapäevaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles