Järjekordse mängija kaotanud Sadam alistas TTÜ

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik, Edvinas Seškus ja Domagoj Bubalo vedasi Pärnu Sadama meeskonna võiduni.
Reinar Hallik, Edvinas Seškus ja Domagoj Bubalo vedasi Pärnu Sadama meeskonna võiduni. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti korvpallimeistrivõistlustel alistas Pärnu Sadama meeskond täna kodusaalis tulises kohtumises TTÜ, kahjuks lahkus esimesel poolajal valugrimassides väljakult Rannar Raap.

Pärnakad alustasid mängu väga hästi ja võitsid avaveerandi 19:12. Teisel veerandil tulid külalised järele ja seis püsis tablool võrdne. Poolaajavileks juhtis Sadam siiski 36:33.

Teise veerandi algul tabas Pärnu meeskonda aga külm dušš, kui tagamängija Raap maandus viske järel õnnetult jalale ja tegi viga oma hüppeliigesele. Mees lahkus longates platsilt ja enam mängu ei sekkunud.

Rannar Raap. Foto: Marianne Loorents/Virumaa Teataja
Rannar Raap. Foto: Marianne Loorents/Virumaa Teataja Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

„Rannar vigastas hüppeliigest, aga et ta sai oma jalale toetuda, on hea märk,“ kommenteeris meeskonna füsioterapeut Liisbet Puust. Hilisõhtul, kui Raabil oli traumapunktis käidud, avaldas füsioterapeut ametliku diagnoosi: hüppeliigese nikastus.

Puust usub, et paari nädala pärast, kui Eesti meistriliiga mängud jätkuvad, on Raap taas mängukõlbulik.

Nii pidid kaheksa mehega mängule läinud pärnakad ajama teisel poolajal läbi üsna hõreda koosseisuga. Sadama peatreener Heiko Rannula mängitas peamiselt kuut meest ja kolmanda veerandaja lõpus pääses vaid loetud sekunditeks platsile Heivo Parrol.

Kõigele vaatamata püsisid pärnakad teisel poolajal vapralt kaitses ja valitsesid lauda (Pärnu võitis lauavõitluse 44:33).

Kolmandal veerandil tegi Sadam vahespurdi ja pääses 59:49 juhtima. Viimasel veerandajal vahe püsis ja Pärnu Sadam kirjutas tulemusega 76:67 turniiritabelisse 12 kaotuse kõrvale 12 võidu.

Pärnakate seast oli parim Domagoj Bubalo, kes viskas 26 punkti ja võttis 12 lauapalli. Edvinas Seškus tõi 18 ja Reinar Hallik 12 punkti.

Rannula oli pärast mängu tulemusega ilmselgelt rahul.

„Teadsin, et meil on korvi all edu, ja arvasin, et kui suudame hoida skoori 80 punkti piires, on meil võimalus,“ ütles Rannula pärast mängu. „Et rotatsioon nii lühikeseks kujunes, oli lõpus juba kummivenitamine. Aga saime hakkama. Tublid poisid.“

TTÜ meeskonnas tegi pärnakaile paksu pahandust Joonas Järvelainen, kes viskas 30 punkti ja võttis üheksa lauapalli.

Turniiritabeli liidrina jätkab Tartu Ülikool, kellele järgnevad Tallinna Kalev/Cramo, Rapla Avis, TTÜ ja Pärnu Sadam.

Järgmine liigamäng on Sadama meeskonnal kahe nädala pärast koduväljakul Raplaga.

Tuleval teisipäeval võõrustab Pärnu Sadam aga Balti liiga play-off'is Prienai Vytautast. Esimese mängu võitsid leedulased 100:55.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles