Lennukad ideed pürivad ettevõtluskonkursi tippu

Annika Kuusik
, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Kasekänd osaleb ettevõtluskonkursil omavalmistatud küünalde ja seepidega. Kasekänd hakkas erikujulisi seepe valmistama, et lapse kätepesu lõbusamaks muuta.
Liis Kasekänd osaleb ettevõtluskonkursil omavalmistatud küünalde ja seepidega. Kasekänd hakkas erikujulisi seepe valmistama, et lapse kätepesu lõbusamaks muuta. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsuse konkursil “Ettevõtlik pärnakas” pääses tänavu teise vooru 18 lennukat ideed, nüüdseks on võistlustulle alles jäänud kümme.

Pärnu linnavalitsuse ettevõtluse arengu peaspetsialisti Aare Raevi sõnutsi olid tänavu esitatud kavandid küllaldase potentsiaaliga ja koolitusprogrammi lubati kõik osalejad. Praeguseks on pea pool aga programmi pooleli jätnud, seega alles on kümme ideed, mille autorid osalevad ettevõtte alustamise koolitustel ja mentorkohtumistel. “Paraku jäi osal puudu pühendumusest, et kolm kuud oma ideed arendada,” seletas Raev.

Kümne lootustandva kavandi hulgas leidub projekte eri valdkondadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles