Paari tunniga reserveeriti restoranide nädalaks sadu kohti

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius, Pärnu restoranide nädala projektijuht Kadi Elmeste ja Villa Wesseti peakokk Mart Kukk ootavad Pärnusse umbes 9000 restoranikülastajat.
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius, Pärnu restoranide nädala projektijuht Kadi Elmeste ja Villa Wesseti peakokk Mart Kukk ootavad Pärnusse umbes 9000 restoranikülastajat. Foto: Urmas Luik

Pärnu restoranide nädala projektijuhi Kadi Elmeste sõnutsi on broneeringuid tehtud palju. “Esimese paari tunniga reserveeriti umbes 500 kohta. Veebilehel viibib kogu aeg ligemale 50 inimest ja iga minut lisandub broneeringuid. Inimene saab korraga kinni panna kohad maksimaalselt kuuele,” lausus Elmeste.

Elmeste jutu järgi on sel aastal Pärnu restoranide nädalal kolm muudatust. “Kui korraldamist alustasime, lootsime, et osaleb vähemalt 15 restorani. Nüüdseks on osalejate arv tõusnud 25ni. Oodata on umbes 9000 restoranikülastajat,” rääkis Elmeste.

Projektijuhi sõnade kohaselt on muutunud toitude hinnad. “Kahekäigulist lõunat pakutakse kümne ja kolmekäigulist õhtusööki 18 euroga,” informeeris Elmeste. Tema teatel on hinnamuutuse tulemusena menüüd mitmekülgsemad ja kokkadel seega võimalik kasutada rohkem tooraineid kui varasematel aastatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles