Suveks leiab tööd juba 12aastane huvilinegi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuus aastat Poisi Eines töötanud Gerli Varikile meeldib, et suviti tuleb tööle uusi ja tublisid töötajaid. Variki tööülesanneteks on vrappide ja einesaiade meisterdamine.
Kuus aastat Poisi Eines töötanud Gerli Varikile meeldib, et suviti tuleb tööle uusi ja tublisid töötajaid. Variki tööülesanneteks on vrappide ja einesaiade meisterdamine. Foto: Mailiis Ollino

Kuigi suveni on jäänud veel paar kuud, värbavad suvepealinna tööandjad noori hooajatööle juba täie hooga.

Pärnu Rajaleidja keskuse karjääriinfo spetsialisti Silja Lilles-Sula sõnutsi ripub Pärnumaa noorte infoportaalis üleval 12 noortele suveks sobivat tööpakkumist. Lilles-Sula kinnitas, et kuulutuste hulk portaalis kindlasti täieneb veel.

“Enamik meile oma kuulutuse edastanud ettevõtjatest otsib suveks klienditeenindajaid, aga otsitakse ka turismitalu teenuste müügiesindajat, koristajat, jäätiseauto sohvrit. Kõige madalam kandidaadi vanus, mis seni kuulutustes märgitud, on 16,” lausus Lilles-Sula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles