Kes tahab ühte miljonit?

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Mai kooli 3.c klassi juhataja Siret Pani võib lastele tutvustada elu nõukogude sotsialistlikus vabariigis, kus seinakappe sobivas toonis sageli üle värviti.
Pärnu Mai kooli 3.c klassi juhataja Siret Pani võib lastele tutvustada elu nõukogude sotsialistlikus vabariigis, kus seinakappe sobivas toonis sageli üle värviti. Foto: Gertrud Alatare

Pärnu Mai kooli direktor Silja Kikerpill ei tea, kus üle 800 õpilase sügisel õppima hakkavad. 8. juunil selgub, kas koolimajas algab sel aastal remont.

Linnavalitsus on kõrvale pannud üle miljoni euro, et 1971. aastal valminud Pärnu suurima õpilaste arvuga koolimaja lõpuks ometi korda teha. Sama plaan oli aprillis, ent siis ei tahtnud ükski ehitusfirma tööd ette võtta. Nüüd meelitatakse ettevõtjaid suurema rahasumma ja pikema remondiajaga.

Kui keegi on valmis 22. detsembrini koolimaja vana osa tehnosüsteeme uuendama ja ligemale 60 ruumis põrandaid, seinu ja lage remontima, peavad õpilased mujale kolima. 2014. aastal, mil koolimajale juurdeehitust tehti, leidis osa lapsi ajutise peavarju Pargi tänaval kunagise kutsekooli ruumides ja osa õpetati Tammsaare puiestee vanades sõjaväekasarmutes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles