Koduahjus küpsetatud rukkileib, kohalik kala, maamunad ja vanaema kasvuhoones kasvavad ürdid – just nendest komponentidest valmistatud maitsvaid kalavõileibu pakuvad vendadest kodukokad Reini ja Randy Villmann.
Tellijale
Vennad vorbivad kalavõileibu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakad, 24aastane Reini ja 25aastane Randy, laotasid suvise koduhoovi piknikulauale suure valiku kalavõileibu. “Vorpisime vennaga just valmis viit sorti kalavõikusid,” seletas Reini, kes vennaga kahasse veab ettevõtmist Kala & Leib. “Laual on magushapu ürdimajoneesiga toormarinaadis lõhe võileib, karu- ja murulauguvõi ja vutimunaga sprotivõileib ja kuumsuitsulõhe, piprakilu ja praetud räimega valmistatud võileivad.”