Vennad vorbivad kalavõileibu

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vendade Randy (vasakul) ja Reini Villmanni sõnutsi tuleb töö ja toit hästi välja vaid siis, kui neid südamega teha.
Vendade Randy (vasakul) ja Reini Villmanni sõnutsi tuleb töö ja toit hästi välja vaid siis, kui neid südamega teha. Foto: Urmas Luik

Koduahjus küpsetatud rukkileib, kohalik kala, maamunad ja vanaema kasvuhoones kasvavad ürdid – just nendest komponentidest valmistatud maitsvaid kalavõileibu pakuvad vendadest kodukokad Reini ja Randy Villmann.

Pärnakad, 24aastane Reini ja 25aastane Randy, laotasid suvise koduhoovi piknikulauale suure valiku kalavõileibu. “Vorpisime vennaga just valmis viit sorti kalavõikusid,” seletas Reini, kes vennaga kahasse veab ettevõtmist Kala & Leib. “Laual on magushapu ürdimajoneesiga toormarinaadis lõhe võileib, karu- ja murulauguvõi ja vutimunaga sprotivõileib ja kuumsuitsulõhe, piprakilu ja praetud räimega valmistatud võileivad.”

Noormeeste teada on nemad Eesti toidumaastikul esimesed, kes just puhtalt kalale ja leivale spetsialiseerunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles