Video: tsiklit ja autot lahutasid kokkupõrkest vaid sentimeetrid

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsikliga Pärnu-Lihula maanteel sõitnud Martin Rauk oleks äärepealt liiklusõnnetusse sattunud, kui kõrvalteel liikunud haagisega sõiduauto talle ette keeras.
Tsikliga Pärnu-Lihula maanteel sõitnud Martin Rauk oleks äärepealt liiklusõnnetusse sattunud, kui kõrvalteel liikunud haagisega sõiduauto talle ette keeras. Foto: Kuvatõmmis

Tsikliga Pärnu–Lihula maanteel sõitnud Martin Rauk oleks äärepealt liiklusõnnetusse sattunud, kui haagisega sõiduauto kõrvalteelt talle ette keeras.

Ehkki lähedale tanklasse pööranud auto juht väitis, et ta ei märganud tsiklit, kuna sellel ei põlenud tuled, kinnitas Rauk, et sõiduriista valgustus oli igati töökorras.

"Ilmselt autojuht lihtsalt "ei tahtnud" mind näha või tõepoolest uskus, et ta jõuab enne mind oma manöövri sooritada," kommenteeris Rauk ohtlikku olukorda. "Külje pealt vaadates on mootorratta tulesid valgel ajal – kell oli umbes 8.30 – väga raske, isegi võimatu näha. Samal ajal näeb sellise vahemaa pealt päris kindlasti tervet tsiklit, on see siis tumedat värvi või heleroosa. Arvan, et autojuhil oli lihtsalt ükskõik, kas ma saan pidama ja jään püsti või maandun talle kärru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles