Galerii: naerusuised ja alati lustlikud tantsijad annavad peokavale viimast lihvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

XII noorte tantsupeol osalejad harjutavad tänasest Tallinnas Kalevi staadionil ühisproovides ja teevad õhtul muusikutega esimese läbimängu.

Kuigi nii mõnelgi tantsijal on jalad villis ja mõni päikesest põlenud, oli täna päeval Kalevi staadionil tuju kõigil ülev. Kõikjal naeratavad näod, energiast ja teotahtest pakatavad.

Ja kui Ivo Linna staadionile saabus, kõlas rõkkav aplaus ja mõnel seltskonnal õnnestus armastatud lauljaga piltigi teha.

Pealelõunal toimus staadionil tantsupeoetenduse montaaž ehk pandi kokku kava koos üleminekutega.

Ilmgi soosis tantsijate tänast proovi. Sooja paarikümne kraadi ümber, lõõskav päike ja soe suvetuuleke. Ei olnud liiga palav ega külm.

XII noorte tantsupidu "Mina jään" tugineb muistendile Koidust ja Hämarikust. See on lugu igikestvate väärtuste põlvest põlve edasikandmisest ja vastutusest nende hoidmisel.

Tantsupeo esimene etendus toimub homme õhtul kell 19 ja sellest võtab koos saatemuusikute ja solistidega osa 8500 esinejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles