Filmistaar paterdab Rummu talu õues

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks kolmest aastasest pardist, kes osales mängufilmi “Seltsimees laps” võtetel ja paterdab Kõpu külas taluõues.
Üks kolmest aastasest pardist, kes osales mängufilmi “Seltsimees laps” võtetel ja paterdab Kõpu külas taluõues. Foto: Mailiis Ollino

Rummu talu filmistaarid, kogukas valge ja kaks rohelise kaelaga parti kõhutavad kahara põõsa varjus, kuhu päike ei ulatu, aga siis nagu käsu peale tõusevad nad jalule ja paterdavad otsustavalt tiigi poole, ise rõõmsalt omavahel prääksudes.

Kuidas metsataguse talu linnud riigi 100 aasta juubeliks valmiva mängufilmi “Seltsimees laps” võtteplatsile sattusid, selle seletamist alustab perenaine Vally Selberg sellest, et naabervalla Reinu talu peremees küsis neid, sest tal endal oli pakkuda muid loomi-linde. Tagantjärele on Rummu taluni jõudnud jutud, et nende pardid olid täielikud staarid, nagu profid, lasksid ennast ilusasti üles võtta, kui rahvas ümberringi seisis.

“Ööpäeva olid koduõuest ära Olustveres, kus võtteid tehti. Niisama ilusti kui nad siit läksid, sain nad tagasi,” käib jutt aastavanusest pardikolmikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles