Bussijuht tõttas roolist õnnetule lapsele appi (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolilast aidates graafikust poolteist minutit maha jäänud bussijuhi Igor Ivantšikovi sõnutsi poleks niisuguses olukorras olnud probleem seegi, kui aega kulunuks rohkem.
Koolilast aidates graafikust poolteist minutit maha jäänud bussijuhi Igor Ivantšikovi sõnutsi poleks niisuguses olukorras olnud probleem seegi, kui aega kulunuks rohkem. Foto: Karoliine Aus

Hommikusest tipptunnist hoolimata läks kohalik bussijuht appi Pärnus Ülejõel vale ühissõiduki peale istunud pisikesele koolitüdrukule.

Kolmapäeva hommikul veidi enne kella kaheksat bussiga haigla poole sõitnud naise sõnutsi astus väike piiga Ülejõe bussipeatuses number 14 bussi. Kui sõiduk Vana-Rääma tänavale pööras, muutus tüdruk aga väga õnnetuks, sest avastas, et see liigub vales suunas.“Ta ütles, et tahtis sõita Ülejõe põhikooli juurde, aga on nüüd eksinud,” seletas naine.

Õnnetut last märganud ühissõidukijuht Igor Ivantšikov hõikas seepeale üle bussi tüdrukule, et ärgu laps muretsegu ja ta aitab teda.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles