Selver võttis Pärnus oma

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidi Eesti-Läti ühisliigas tunnistama Tallinna Selveri 3:1 paremust.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidi Eesti-Läti ühisliigas tunnistama Tallinna Selveri 3:1 paremust. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidi Eesti-Läti ühisliigas tunnistama kodusaalis valitseva meistri Tallinna Selveri 3:1 paremust.

Mängu algus oli pärnakatele kui õudusunenägu. Nimekale vastasele ei suudetud esitada mingitki vastupanu  - Selveri võidunumbrid olid 25:13.

Teises geimis said pärnakad mängu tagasi, kuid geimivõit kuulus taas pealinna meeskonnale. Seekord numbritega 25:22.

Kolmanda geimiga suutis Pärnu meeskond pinge üles kruvida, teenides 25:21 võidu.

Lõppsõna jäi siiski Selveri meeskonnale, kes võitis neljanda geimi 25:22 ja mängu 3:1.

Pärnu meeskonnale tõi 18 punkti Aivar Silm. Romet Priimäe kontole jäi 11 punkti.

Selveri eest särasid Argo Meresaar ja Kristjan Õuekallas, kes lõid punktiks 18 palli. 14 punkti kanti Martti Rosenblatti arvele.

Pärnu meeskonnal on seitsmest mängust viis võitu ja tabelis 14 punkti, mis annab viienda koha. Eesti-Läti ühisliiga liider on kaheksast mängust 23 punkti kogunud Selver.

Teisel kohal on kaheksast mängust 16 punkti kogunud TTÜ, kolmas on Daugavpils (8 mängust 16 punkti) ja neljas Ozolnieki Poliurs (9 mängust 15 punkti).

Pärnu meeskonna järgmine mäng on laupäeval, 17. detsembril võõrsil Riia Laze vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles