Tuisuga muutuvad teed väga libedaks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuisk.
Tuisk. Foto: Elmo Riig

Õhtu- ja öötundidel temperatuurid langevad, sadu ja tuisk jätkuvad ning teeolud halvenevad. Äärmiselt ettevaatlik tuleks lumiste ja libedate teeolude tõttu olla aga kõrvalmaanteedel, teatas maanteeinfokeskus.

Politsei soovitab kõigil sõidukijuhtidel vähendada sõidukiirust ning olla eriti ettevaatlik kõrvalteedel või möödasõitudel, kus värskest lumest tingituna pole libedamad kohad nii kergesti nähtavad. Sõidu teevad ohtlikumaks tihedast sajust tingitud halb nähtavus ja pimedus.

Pärastlõunane ilm oli muutliku pilvisusega ja pea kõikjal sadava lume, rannikualadel ja saartel  tuisu tõttu piiratud nähtavusega.

Põhi- ja suuremate tugimaanteede katted olid peamiselt libedusetõrjest soolamärjad ja lörtsised, sajupiirkondades soolalumised ja kohati libedad.

Sõidujälgede ja -radade vahel, teede telgjoonel, ristmikel, teede laiendustel ning tagasipöördekohtadel on nii soolalumesegu kui kinnisõidetud lund.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0 kraadist kuni -3 kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles