Linn lõpetab Kalevi staadioni hoonestusõiguse lepingu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kalevi staadion on juba aastaid olnud kehvas seisukorras.
Pärnu Kalevi staadion on juba aastaid olnud kehvas seisukorras. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus saatis volikogule kinnitamiseks eelnõu, millega lõpetatakse ennetähtaegselt Kalevi staadioni hoonestusõiguse leping spordiseltsiga Kalev.

Taotluse hoonestusõiguse ennetähtaegseks lõpetamiseks esitas MTÜ Eesti Spordiselts Kalev 6. aprillil.

Kalevi staadion kuulub Pärnu linnale, ent 1. oktoobril 2005 seati sellele hoonestusõigus Eesti spordiseltsi Kalevi kasuks. Et spordiseltsil lepingus ettenähtud investeerimiskohustust täita ei õnnestunud, läheb hoonestusõigus tänavu kevadest tagasi Pärnu linnale.

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi on toimetusele kinnitanud, et Kalevi staadioni rekonstrueerimiseks on läbirääkimistelaua taga konkreetne investor. Seni investori nime avalikustatud pole.

10. aprillil kohtus Kivimägi Eesti jalgpalliliidu ja Eesti kergejõustikuliidu esindajatega, et arutada edasisi tegevusi Kalevi staadioni arendamisel. Ühisel arutelul jõuti kompromisslahenduseni, et staadionile peab pärast rekonstrueerimist mahtuma nii jalgpall kui ka kergejõustik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles