80 noort oodatakse koolitusele ja kindlustatakse tööga

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti töötukassa.
Eesti töötukassa. Foto: Urmas Luik

Euroraha toel algab Pärnus 80 töötule noorele töökoolitus, pärast mida kindlustatakse kõik lõpetajad töökohaga.

Tegemist on Pärnu- ja Läänemaa noortele töötutele mõeldud müügitöökoolitusega, mida rahastab Euroopa sotsiaalfond. Müügikonsultandiks õppima võivad minna pikaajalised töötud vanuses 16–24 aastat.

Kõigile edukalt koolituse läbinutele tagatakse töökoht Haapsalus või Pärnus. “OÜ Kontaktikeskus on valmis tööle võtma kõik, kes koolitusel käivad ja õpitu omandavad,” kinnitas MTÜ Eesti Abikeskuste projektijuht Daisi Sprenk. “Müügitöö tähendab, et telefonimüügi konsultant helistab klientidele ja pakub eri tooteid ja teenuseid.”

Koolitusele eelneb proovipraktika, kus noorel on võimalik katsetada müügitööd ja jõuda selgusele selle töö sobivuse suhtes. Järgneb tööpraktika. Koolitused ja praktika toimuvad Haapsalus ja Pärnus ning esimesed grupid alustavad novembris.

Koolitusel osalemine on tasuta, enamgi: osalejatele makstakse stipendiumi ja hüvitatakse sõidukulud. Koolituse kohta võib teavet otsida töötukassa infotahvlilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles