Pärnus lõppes Itaalia nädal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia nädala lõpetamine Pärnus.
Itaalia nädala lõpetamine Pärnus. Foto: Cassandra Raidla

Pärnus äsja lõppenud Itaalia teemanädal koondas põnevaid itaaliapäraseid sündmusi, mis toimusid Pärnu kultuurikeskustes ja -asutustes. Näiteks toimusid Raeküla Vanakooli keskuses moe-show ja filmiõhtu, kus pakuti ehtsat Itaalia pitsat.

Lõppkontserdil osales ka Itaalia suursaatkonna esindaja  härra Andrea Pompermaier  isiklikult, kelle palvel esitati Francesco Paolo Tosti ’’La Serenata’’. Küsimusele, mis tundeid ja emotsioone tekitab temas Itaalia nädal Pärnus, oli vastus kiire ja konkreetne: ’’Mulle väga meeldib Pärnu ning see ettevõtmine  on veel üheks põhjuseks, miks Eestist lahkumine on minu jaoks raske.’’  

Vanakoolis toimunud pidulikul lõputseremoonial tänati kõiki nädalale kaasa aidanuid. Pärast meeleolukat programmi ja tänukõnesid nauditi üheskoos maitsvat vahukooretorti, mida ilustasid Eesti ja Itaalia lipp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles