Sindis avati spordisõpradele suusarada

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusarada. Pilt on illustratiivne.
Suusarada. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Mitmel pool Pärnumaal on alustatud viimaste päevade jooksul mahasadanud värskele lumele suusaradade rajamist, Sindis valmis äsja 2,5 kilomeetri pikkune rada.

Sindi linnavalitsuse pressiesindaja Viktor Kaarneeme teatel on suusarajad valminud nii klassika kui uisustiili sõitjatele. Päevase suusaraja pikkus on 2,5 kilomeetrit ja õhtune ehk valgustatud rada on 1,8 kilomeetrit pikk.

Suusaraja aluspinda korrastati sel sügisel ja kraavidele on paigaldatud truubid ja kaks silda. Raja on sisse ajanud ja selle hooldamisega tegeleb Kalmer Jürima firmast OÜ After Ski.

Kuigi ametlik suusarada algab Sindi linnavalitsuse juurest, on võimalik suusad alla panna juba Sindi muuseumi juures, kus Kalmer Jürima on suusaraja sisse ajanud läbi Kiriku pargi ametliku raja alguskohta.

Tänavune suusarada kannab uut nime – Sindi terviserada. Nimelt on see nüüdsest kantud sihtasutuse Eesti Terviserajad võrgustikku ja kannab vastavat märgistust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles