Saarde vald otsib siit ja sealt ühinemise liitlasi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Saarde vald igasse ilmakaarde kümme kilomeetrit suuremaks ei käi meile üle jõu, sest meil on kogemused, mida paljudel teistel ei ole,” selgitas Erli Aasamets.
“Saarde vald igasse ilmakaarde kümme kilomeetrit suuremaks ei käi meile üle jõu, sest meil on kogemused, mida paljudel teistel ei ole,” selgitas Erli Aasamets. Foto: Ants Liigus

Maakonna suurima valla, ligi 700ruutkilomeetrise ja 4400 elanikuga Saarde valla volikogu otsustas aprilliistungil moodustada ajutise komisjoni ühinemisläbirääkimisteks Pärnu ja Viljandi maakonna naaberomavalitsustega.

Mitu liiget komisjonis on ja kes on selle esimees, selgub vallavolikogu maiistungil.

“Mitteametlikke kontakte on ju kõigi naabritega ja esimene asi, arengukava muudatus, on meil sees,” rääkis Saarde vallavolikogu esimees Erli Aasamets. “Arengukavas näeme ette Saarde valla aktiivset osalust haldusterritoriaalses reformis ja meil on ükspuha, kes soovib meiega läbi rääkida, meie poole pöördub, sest õiguslik alus läbirääkimiste alustamiseks on meil ajutise komisjoni moodustamisega olemas.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles