Juhtkiri: Rada jõekaldal

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Kui kõik kavakohaselt kulgeb, on ametist lahkuval Pärnu linnavalitsusel sügisel ette näidata silmaga nähtav, käega katsutav, jalaga tatsutav saavutus, mis on hoomatavam tulemus, kui näiteks linna rahaasjade korda saamine. Valimiste eel on ikka vaja linte lõigata, kuid ega see alati pruugi õnnestuda ja avaliku võimu saatuseks kujuneb sageli see, et võetakse küll suuri asju ette, kuid avamistseremooniat juhib hoopis järgmine linnapea.

Pärnu linnavalitsuse praegunegi koosseis on saanud avada Vallikääru või Rannapargi, mille renoveerimisele pandi alus eelmise koosseisu ajal. Siiski õnnestus Mart Viisitamme linnavalitsusel valmis saada spordihall ja see ise avadagi, kuid nagu Pärnu Postimees korduvalt on öelnud, oli selle ehitamine sajaprotsendiliselt linna raha eest väga halb otsus.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse hiljutine otsus eraldada Pärnu jõe vasakkalda tervisespordiraja ehk rahvakeeli Jaansoni raja ehitamiseks 1 371 795 eurot tuli tänuväärsel ajal. Nüüd saab tööle pihta hakata andma ja võimalik, et valimiste eel saab kauaoodatud rada valmis, paremkalda omaga ühendatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles