Natuke ulmet ja romantikat, ohtralt igavust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi „Keha“ tegevustik toimub tulevikus, kus inimkond vallutatakse võõra nähtamatu liigi poolt, kellel puudub füüsiline vorm.
Filmi „Keha“ tegevustik toimub tulevikus, kus inimkond vallutatakse võõra nähtamatu liigi poolt, kellel puudub füüsiline vorm. Foto: Kaader filmist

Tõenäosus, et välk teist korda samasse kohta lööb, on kõige parema tahtmisegi juures üsna väike. Filmimaailmas aga tihtipeale just seda loodetaksegi, mida tõestab hiljuti meie kinodesse jõudnud romantiline ulmekas „Keha“.

Linateos põhineb (kuri)-kuulsa „Videviku saaga“ autori Stephenie Meyeri samanimelisel romaanil, mida on tõlgitud kõikidesse suurematesse keeltesse ja müüdud muljetavaldaval hulgal.

Ilmselgelt soovisid raamatu filmiõigused omandanud produtsendid luua mainitud sarjaga sarnast kultuurilist fenomeni, mis vallutas lugematute nii vara- kui hilisteismeliste tüdrukute meeled, kuid jätsid paraku arvestamata ühe väga olulise ja fundamentaalse tõsiasja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles