Viisitamm võttis nädalavahetusel mõne mooduli

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnapea Mart Viisitamm lükkas resoluutselt ümber toimetusele laekunud vihje, nagu oleks kamp Pärnu keskerakondlasi eesotsas temaga nädalavahetusel Rootsis linna kulul kõva peo maha pidanud.


“Mina viibisin Stockholmis küll,” tunnistas Viisitamm siiski. Ainult et mitte peo-, vaid läbirääkimislaua taga. “Kohtusin Tallinki juhtkonnaga, Ats Jooritsaga võtsime kokku kolm moodulit,” on Viisitammel alibi olemas.



Moodulid aga pähe ei hakka. Need puudutasid linna, linnale kuuluvate ettevõtete ja teiste siinsete sanatooriumide koostööd reisilaevade operaatorfirmaga.



“Vaatasime üle kõik selle, mis tehtud on, ja panime paika ajakava selles osas, kuidas asjaga edasi minna,” meenutas Viisitamm. Edasi minnakse asjaga paari nädala pärast läbirääkimislaua taga Tallinnas. Seejärel on koostööplaanid Viisitamme kinnitusel üldsusele tutvustamiseks küpsed. Aga mitte grammi võrragi varem.



Üle Läänemere seilanud Pärnu linnavalitsuse delegatsioon koosnes Viisitamme kinnitusel kahest inimesest. Temast endast ning autojuhist. Too ei kuuluvat Keskerakonda.



Kumbki meestest ei kuritarvitanud alkoholi. “Seda tõendab see, et mul on tervis endiselt väga hea,” kinnitas rõõsa näoga Viisitamm esmaspäevahommikusel linnavalitsuse pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles